Anarkistisk Debatforum

Anarkisme i teori og praksis

You are not logged in.

#1 2012-05-18 02:56:47

"Inside Occupy-bevægelsen" - INTERVIEW med en amerikansk anarkist

INTERVIEW med David Graeber, amerikanske anarkist, forfatter og aktivist i Occupy-bevægelsen

____________________________ 

” Om Occupy er slut? Vi havde to mål: 

For det første at afsløre de eksisterende korrupte regerings- strukturer og gøre opmærksom på, at 1% af befolkningen rent faktisk har den totale kontrol over det politiske system. 

For det andet vil Occupy skabe en ægte demokratisk kultur – uden denne fusion af penge og magt, som finanskapitalen har sat igennem.

Det første mål er nået i vid udstrækning. Der gør ikke noget, når medierne ikke fejrer os sådan som i starten. For at nå det andet mål er det vigtigt, at vi opbygger bredere alliancer... "

http://www.autonominfoservice.net/2012/ … interview/


Scroll ned KORTE INFOS
http://www.autonominfoservice.net/

* Istanbul: Repressionsbølge mod anarkister

* Frankfurt /a.M. : Spontan demonstration mod politiets forbudschikaner mod "Blockupy"

* "Blockupy"- demonstration mod Den Europæiske Centralbank forbliver forbudt...

Offline

#2 2012-05-19 02:36:27

surrender nuts
Skribent

Re: "Inside Occupy-bevægelsen" - INTERVIEW med en amerikansk anarkist

For det første at afsløre de eksisterende korrupte regerings- strukturer og gøre opmærksom på, at 1% af befolkningen rent faktisk har den totale kontrol over det politiske system. 

... Det første mål er nået i vid udstrækning.

Nu skal man jo ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, men hvordan har occupy afsløret at 1% har den totale kontrol over det politiske system? Hvad er dokumentationen.


Med frihed skal land bygges

Offline

#3 2012-05-20 01:28:41

stephan
Skribent

Re: "Inside Occupy-bevægelsen" - INTERVIEW med en amerikansk anarkist

Jjeg tror at chomsky er bedre tiil at beskrive ud fra hans persosnlige historike oplevelser feks.: Occupy http://www.greenleft.org.au/node/49270

Jeg syns at den 1.% nogengang er elt for populistisk en beskrivelse, men jeg syns poltisk geiver det en god mening: du kan jo dividere folketingsmellem med befolknings talet i denmark og kan du jo fínd ud af hvor storen procent andel disse faktisk er af den sammlede befolkning.

De få som arbejder på børsen og realt har indfydelse er sikker også ikke meget andredes repræsenteret i den slags regnestykker, men forskellen mellem det amerikanske f.eks. danske politiske systemet er at i USA har børsens elite realt meget mere magt end i mange af de europæiske lande, men vi vil se hvordan sitationen med finanspagten og de næste vælg i Grækkenland udvikler sig, og komme nok til at opleve hvad bankerne og børsspekulanter faktisk her at sige i forhold til regerings politik.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB
Kontakt: sunshine snabel-a anarcho.dk